lauantai 29. elokuuta 2009

Harjoitus 2 29.8.2009

Lyhyt (10 km) ja matalatehoinen (1/5) palauttava harjoitus, koska päivän aikaisempi harjoitus oli kahden spammaavan Oulun kaupungin riemuidiootin vuoksi henkisesti kuluttava. Pari pikajuoksuvetoa. Juoksualusta liukas kosteuden vuoksi. Harjoituksen päätteeksi lämmin kylpy.

Aivan harjoitusmatkan alussa herra kysyi "Anteeksi, saako kysyä...?", johon pyöritetty päätä ja vastattu: "Harjoitus kesken." Yleensä kyselijät ovat spammaajia, ja spammaus häiritsee harjoitukseen keskittymistä ja liikenteen havainnointia. Eikä harjoitus ole muutenkaan mikään keskustelutilaisuus.

Yhteistyötä työttömät pihalla YTYÄ oli kymmenkunta noin 25-vuotiasta herraa, joista osa räkätti kuin vanhat akat (riemuidiootit!). Muuten rauhallista.

Oulujoen rautasillalla juostu liian lähellä rautakaidetta, koska rautasillan kevyenliikenteenväylä on kapea ja mopot ajavat sillalla 40 km/h. Oikean käden rystyset osuivat sillan kaiteen rautaisiin pystypienoihin ja niihin tuli ruhjevamma. Tästäkin huolimatta, jatketaan harjoituksia.