sunnuntai 30. elokuuta 2009

Harjoitus 30.8.2009

Lyhyt (8 km) ja matalatehoinen (1/5) palauttava harjoitus. Sunnuntain johdosta liikenne kevyenliikenteenväylillä hiljaista (1/5). Tämä hyvä, koska Oulun kaupungin liikennehäiriköiden määrä on suhteellinen (noin 10 % kevyenliikenteenväylän käyttäjistä plus audistit). Sama tilastollinen esiintyvyys koskee myös häiriköiviä spammaajia (Oulun kaupungin riemuidiootteja, noin 10 % väestöstä). Harjoituksen päätteeksi lämmin kylpy.

Ennen Jumaltenrannan puisto-osuutta Hietasaaren sillan nousussa juoksenteleva rouva (pitkät tummat juoksutrikoot, tummanpunainen hihaton kauluksellinen paita, pitkä vaaleanruskea tukka, otsahiukset tasattu, ei päähinettä, ei silmälaseja, vaalea iho, puhuu suomea ilman korostusta, noin 165 cm ja 30 v.) spammaa juoksijaa: "Tarkeneeko?" Vastattu juoksentelijalle: "Älä nyt tyhmiä kysele."

Kesä kulkee kohti syksyä ja vaihtoehtoisten juoksualustojen määrä vähenee kun talvi tulee. Se talvi, joka yllättää autoilijat (audistit!) joka syksy. Tästäkin huolimatta, jatketaan harjoituksia.