sunnuntai 16. elokuuta 2009

Toholampi vuonna 1 ja 2: Erkki Jämsä

Harjoituksissa vuonna 1 ja 2 Toholammilla Toholammin kunnan kiinteistönhoitaja Erkki Jämsä kiilasi Jämsän kylällä Pohjapuolen tiellä Kannukseen päin takaapäin juoksijaa yleisellä maantiellä välineenään ravihevonen ja kärryt. Kieltämättä outoa oli se.

Ismo Alangon (Hassisen kone jne.) isän kotitalo on tapahtumapaikasta muutama kilometri Kannukseen päin (Esko Ahon Kannuksen kotitalolle onkin jo pitempi matka). Ismo Alangon sukujuuret ovat siis suuren ja mahtavan Toholammin syrjäkylällä. Ja kun kerran Oulussa on Ahtisaaren aukio, miksei Toholampi muista suurta poikaansa Ismo Alangon aukiolla?

PS. Montako Ahtisaarta mahtuu Oulun Ahtisaaren aukiolle? Eeva ja se Nokialla töissä ollut.

PSS. Martti Oiva Kalevi Ahtisaari (lyh. M.O.K.A.) on kotoisin Viipurista, siksikö Oulun kaupunkin valitsi M.O.K.A:lle näin pienen aukion?

PSSS. Tai siksi, että koska Suomen valtio julkaisee presidenteistä postimerkkejä, niin Oulun kaupunki julkaisee postimerkin kokoisia aukioita presidenteille? Kuten tälle M.O.K.A:lle?

PSSSS. Miksi Oulun toripoliisin ulkoinen olemus muistuttaa niin kovin paljon M.O.K.A:n fyysitä olemusta hänen presidentinajoiltaan?