maanantai 23. marraskuuta 2009

Oulun pyöräilijän väkivaltamalli 4: hit and drive

Hit and drive väkivaltamalli on toimintatapa, jossa väkivaltaisen käytöksen jälkeen paetaan paikalta käyttäen eduksi polkupyörän nopeaa liikkuvuutta ja vaikeaa havaittavuutta. Hit and drive -toimintatapa on käytössä kaikkien Oulun väkivaltaisten pyöräilijöiden keskuudessa iästä ja sukupuolesta riippumatta oli väkivalta sitten fyysistä tai suullista.

Hit and drive -toimintamallia hyödynnetään myös siten, että Oulun pyöräilijä lähtee seuraamaan jalankulkijaa. Oulun pyöräilijä käyttää hit and drive -toimintatapaa myös suullisen väkivallan yhteydessä sijoittautumalla pakoasemiin riittävän etäälle väkivaltaisen käytöksensä kohteesta.

Suullinen väkivalta voidaan toteuttaa myös siten, että liikkeellä ollessa suoritetaan suullisen väkivallan teko kohteen kohdalla pysähtymättä, jolloin polkupyörän vauhti vie Oulun pyöräilijän riittävän kauas kohteesta ennen kuin kohde ehtii reagoida Oulun pyöräilijän väkivaltaiseen käytökseen.

KATSO MYÖS:
Oulun pyöräpölijyys: sisällysluettelo

PS. Sanoisin niin mielelläni, että Oulun pyöräilijät ovat fiksua porukkaa. Mutta kun sitä ei voi sanoa, koska Oulun pyöräilijät käyttäytyvät oudosti.
PSS. Eikä Oulussa osata pelata jääkiekkoakaan. Ilmasuomenmestaruuksia vuosi vuoden jälkeen.