maanantai 23. marraskuuta 2009

Oulun pyöräilijän väkivaltamallit: sisällysluettelo

Paidaton juoksija oulu oli autotieliikenteessä 30 vuotta, eikä paidaton juoksija oulu pelännyt osallistua tieliikenteeseen. Mutta nyt tämä juoksija pelkää. Oulun pyöräpölijät ovat teoillaan osoittaneet olevansa väkivaltaisia ja arvaamattomia. Erityisen vaikea on ymmärtää Oulun rouvien väkivaltaisuutta.

Mutta hei, niin se vain Oulun kaupungin maine pyöräilykaupunkina kasvaa. Tosin vain kielteisessä mielessä. Mitä siitä? Tieliikennelaki ja rikoslaki (muun muassa pahoinpitely ja kunnianloukkaus) ovat Oulun pyöräilijöille täysin samantekeviä.

But so what, Oulun poliisia ei asia kiinnosta (mitä nyt kiilataan juoksijaa kaksi kertaa virka-autolla (vanha mielisairaalan alue ja Myllyojan ostoskeskus), joka tietenkin on mukavaa). Ja Oulun ambulanssit kruisailevat ihan vaan huvin vuoksi. Vastiketta verorahoille, oui (niinkö)?

KATSO MYÖS:
Oulun pyöräilijän väkivaltamalli 1: pakottaminen massalla ja nopeudella
Oulun pyöräilijän väkivaltamalli 2: riidan haastaminen ja tappouhkaus
Oulun pyöräilijän väkivaltamalli 3: pahoinpitely
Oulun pyöräilijän väkivaltamalli 4: hit and drive
Oulun pyöräpölijyys: sisällysluettelo

PS. Eikä Oulussa osata pelata jääkiekkoa. Jääkiekkojoukkue Oulun Kärpäset on pelaa ikuisesti Suomen ilmajääkiekkomestaruudesta. Sellaisia ne amatöörijoukkueet ovat (vaikka pelaajille olisi Audi tai Volvo). Ja katkottaisiin vanhojen miesten kävelysauvoja.
PSS. Jääkiekkojoukkue Oulun Kärpästen tulisi alkaa Jari Sarasvuon tyttökaveriksi. Niin ne entiset urheilijat (muun muassa Kuitunen) tapaavat tehdä.