lauantai 19. joulukuuta 2009

Harjoitusyhteenveto 18.12.2009

23 ja 14 km, teho 1/5. Valkoista ja virkistävän raikasta. Harjoituksia kaksi, koska pakkasen kireys alkuviikolla rajoitti harjoituksen pituutta.
Päivän harjoitussitaatti 1 (Harjoitustasapaino): "Mies on samanlainen kuin hevonen sikäli, että jos sitä rasittaa liiaksi, se ei tarpeen hetkellä enää kelpaa yhtään mihinkään (Kit Carson)." (Nizzi 2007, 151.)

Päivän harjoitussitaatti 2 (optimismi): "Piru ei ole koskaan niin ruma kuin maalataan (Tex Willer)." (Nizzi 2007, 51.)
Spammauksessa tavanomainen teema: "Ekkö sää palellu? (vanha rouva Syrjakadulla), "Onko kylmä?" (koiraa juosten ulkoiluttava herra Jumalenrannan puistossa) ja "Eikö tule kylmä?" (Tupakoiva töykeä herra Oulun Kaupunginteatterin edessä). Vastaukset spmammeihin: "Palelutko sää?", "Mikä ilmatieteen laitos minä olen?" ja "Eikö noista tule syöpä?"

Oulun keskustan Lindin edessä juoksutakkiin pukeutuvalle juoksijalle spammattu: "Viuhahdus! (18 v. herra)" Kansainväliseen sormimerkkiin herra vastasi häkeltyneenä: "Täh?"

Timpan Mestan paikkeilla tummanpunaisen sitikan naiskuljettaja avaa kadulla liikkuvan autonsa oven ja spammaa kaksi kertaa: "Paita päälle!" Vastattu rouvalle: "Älä aja kolaria", myös kaksi kertaa. Hieman sen jälkeen valkoisen isännöitsijäfirman autonkuljettaja ottanut valokuvaa liikkuvasta autosta. Tieliikennettä vaarantavia kuljettajia molemmat. Tästäkin huolimatta, jatketaan harjoituksia.

KIRJALLISET LÄHTEET:
Nizzi, Claudio (teks.) & Mastantuono, Corrado (kuv.) 2007. Tex Willer: Sotaprofeetta Manitary. Suomennos Renne Nikupaavola. Porvoo: Egmont Kustannus.