sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Onko Sademies virtuaalihenkilö?

Virtuaalihenkilö on suhdeverkoissa avattarellaan edustettetu henkilö, josta saatava ainoa tieto syntyy hänen antamien vaikutelmien perusteella. Yleensä virtuaalihenkilö on käytössä internetympäristön kommunikaatioverkostoissa. (lähteet lisätän myöhemmin.)

Casetapa: Sademies.

Sademies edustaa itsesään avattarella "Sademies". Avatar on ilmoitettu Syrjäkatu 12 as 24 postiluukussa. Avatar on kirjoitettu valkoiselle paperilapulle mustilla suuraakkosilla. Näiltä osin Sademies on virtuaalihenkilö.

Sademies vaikuttaa fyysisessä maailmassa kolmansien osapuolten kautta. Näitä fyysisen maailman toimijoita ovat olleet Oulun kuivaustekniikan Heikki HONKANEN ja Puistotorni selkäänpuuukottajien as. oy. isännöitsijä. Näiltä osin Sademies on virtuaalihenkilö.

Johtopäätökset:

Kenties Sademies on elänyt liikaa Habbo-hotellissa. Habbo-hotellissa on varmaankin mahdollista tilata kosteusmittaus muihinkin kuin omaan kotiinsa. Se että Oulun kuivaustekniikan Heikki HONKANEN kirjoittaa tiedotteen, että hän nyt tulee mittaamaan kosteutta on lapsellista toimintaa.