keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Puistotorni - selkäänpuukottajien as.oy.

Kolme viikkoa on kulunut siitä, kun kerrostalon naapuri, tämä Sademies, oli tilannut yllättäen Oulun kuivaustekniikan kosteusmittaajan Heikki HONKASEN yllättäen ovelle. Koetin tavoittaa Sademiestä, mutta Sademies ei ollut tavoitettavissa.

TIEDOTE:
Oulun kuivaustekniikka on ulkoistanut puhelinkustannukset, niille pitäisi soittaa. Maksakoon puhelinkustannuksensa itse.

Ja Sademiehen tempaukset jatkuvat. Tällä kertaa Sademies on tehnyt isännöitsijälle ilmiannon häiritsevästä elämästä. Sademiehen kello näyttää kulkevat jossain muussa ajassa kuin Suomen virallisessa ajassa, koska asunnossa suoritettu Sademiestä häirinnyt liikuntaharjoitus on harjoituskirjanpitoni (joka on Suomen virallisessa ajassa) mukaan suoritettu ennen klo 22.00, vaikka Sademies on ilmoittanut suoritusajankohdaksi hiljaisuuden eli klo 22.00 jälkeen. Opiskele Sademies lukemaan kelloa, niin sitä muutkin tekevät.

Sademies väittää, että keittiössä paiskitaan öisin kaapinovia (tosi älykästä). Mikroaaltouunin luukku pitää kovaa ääntä, mutta sille ei voi mitään. Sademiehen valittama välioven kova sulkemisääni aiheutui oven tiivisteestä, jota poistettiin 21.10.2009 klo 21.30, joten ovi sulkeutuu nyt hiljaa. Tämä tiedoksi Sademiehelle.

Ainoa Sademiehen kantelun oikeasti tapahtunut mahdollinen meluaminen on ollut se, että TV on ollut mahdollisesti liian kovalla muutaman kerran (olisi sen voinut ilmoittaa paperilapulla postiluukun kautta). Tilanne on nyt huomioitu, tämä Sademiehelle tiedoksi.

Summa summarum:
Tämä Sademies (joka on minulle vain käsin kirjoitettu nimi postiluukussa Syrjäkatu 12 as. 24. ovessa, vaikka talon säännöt edellyttävät muovisten kirjainten käyttöä rapun yhtenäisyyden vuoksi) on lähtenyt häädättämään naapuriaan väitteillä, joista vakavin on valetta. Kaksi muuta väitettyä Sademiehen häiriinnyttäjää johtuivat Sademiehen laiskuudesta ilmoitttaa siitä, että asiat häiriinnyttivät häntä. Ja vieläköhän Sademies tilaa naapureilleen kosteusmittauksia?

OLEELLINEN HUOMAUTUS:
Tietenkin on mahdollista, että Sademiehellä ei ole osaa eikä arpaa tässä viimeisessä tempauksessa, mutta "Puistorni - selkäänpuukottajien as.oy."

Pyydetään etukäteen anteeksi, jos asiassa on tapahtunut jokin sekaannus.

PS. Puistotornin ilmoitustaulu on alati mielenkiintoinen tiedotuskanava. Lokakuun 2009 alussa ilmoitustaululla oli seuraava teksti: "Asuuko tässä talossa (ilkeyden) tekijä? Pitäisi tutkija?, että saataisiin esille! Olet todella sairas!" (kirjoitusvirhe ja alleviivaus on alkuperäisen viestin mukainen.)
PSS. Mack's silikonikorvatulpat (apteekeista) voisivat ratkaista Sademiehen uniongelmat, työssäkäyvä kun on?