lauantai 19. syyskuuta 2009

O.B., liikunnallinen elämä ja hauskanpito

Googlen Adds by Google -palvelu johdatti tämän blogin editointitilaan sijoitetulla linkillään paidaton juoksija oulun O.B.-tamponin kotisivuille. Tutkimattomia ovat Googlen Adds by Google -palvelun tiet. Mutta jokainen juoksija voi olla yhtä mieltä O.B.:n mainostoimiston tyttöjen ja poikien seuraavasta liikunnallista elämää koskevista toteamuksista:
Säännöllinen urheilu on hauskaa, ja sillä on myös yleisesti ottaen positiivinen vaikutus terveyteesi. Liikunta auttaa sinua rentoutumaan, vahvistaa lihaksiasi, kiinteyttää vartaloasi ja saa sinut voimaan kaiken kaikkiaan paremmin.

Saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla, pysyt kunnossa ja voit hyvin.

Harrastamalla urheilua säännöllisesti pysyt kunnossa ja saat itsellesi kauniin vartalon. Paikoillanne, valmiit, hep!

Valitse liikuntamuoto, joka sopii fysiikkaasi, ja josta oikeasti pidät. Näin sinulla on paremmat mahdollisuudet jatkaa sen harrastamista pitkään. Älä aloita esimerkiksi hölkkäämistä vain sen vuoksi, että kaverisi tekevät niin. Voit kokeilla sen sijaan vaikka rentouttavaa venyttelyä, josta saat myös notkeutta ja hyvää oloa. (O.B. hakupäivä 19.9.2009.)
O.B.:n mukaan urheilu on hauskanpitoa tasosta riippumatta, urheillessa pitää pukeutua mukavasti, on tärkeää huolehtia nestetasapainosta ja urheilun harjoittaminen voi vaikuttaa myönteisesti ihmissuhteisiin. Kuukautisten käyttäminen syynä harjoittelun laiminlyöntiin on O.B.:n mukaan vanhojen akkojen juttuja. (O.B. hakupäivä 19.9.2009.)

SÄHKÖISET LÄHTEET:
O.B.-tamponi. Minä ja vartaloni - pidetään hauskaa. http://obtampons.fi/sporting_life. Hakupäivä 19.9.2009.

PS. Harvoin näkee näin hyvää asennetta urheiluun.